Nog zeven, nee zes, nee vijf mooi gelegen kavels IJsvogelvlinder

Fijn, alle belangstelling voor een kavel aan het water aan de IJsvogelvlinder. 23 mei was de loting. Maar liefst twaalf gegadigden vielen toen in de prijzen, hebben een optie toegewezen gekregen en zijn nu aan het bedenken hoe hun nieuwe woning er uit gaat zien. Intussen zijn er nog eens twee kavels in optie gegeven, wat betekent dat er aan de IJsvogelvlinder op dit moment nog vijf kavels vrij zijn. Heb je belangstelling? Inschrijven gaat volgens het ‘wie het eerst komt het eerst maalt’-principe. Bij meerdere inschrijvingen voor een kavel op één dag zal worden geloot.

Bekijk de beschikbare kavels op de interactieve kaart 

Heb je interesse?  
De volledige informatie inclusief kavelprijzen en kavelpaspoort zijn beschikbaar. De details vind je in de downloads hiernaast.

Je wilt liever een informatiepakket? 
Snel een informatiepakket in huis halen kan natuurlijk ook. Een mailtje met je verzoek naar lindewijk@weststellingwerf.nl  is voldoende. 

Verkooptekening_IJvogelvlinder

Vragen of advies?

Heb je vragen over het aankoopproces of de bouwmogelijkheden? Je kunt bereiken iedere donderdag op tel. 0561-691306 en uiteraard via mail lindewijk@weststellingwerf.nl.