Online bijeenkomst Lindewijk 2 geslaagd

Een starterswoning met minimaal twee slaapkamers en een koopprijs van maximaal 250.000 Euro. Een gelijkvloerse seniorenwoning. Een kavel van 450 m² in plaats van 550 m². Dit waren enkele suggesties van deelnemers aan de twee onlinebijeenkomsten over Lindewijk 2 in Wolvega.

Veel belangstelling

Meer dan honderd belangstellenden namen gisteren deel aan de geslaagde online start van Lindewijk 2. In woonwijk de Lindewijk zijn de afgelopen jaren ruim vijfhonderd woningen gebouwd. Ongeveer honderd woningen staan gepland of zijn in aanbouw. In Lindewijk 2 worden de komende jaren nog eens tweehonderd woningen gerealiseerd. Gisteren was de online bijeenkomst en konden belangstellenden hun wensen en ideeën inbrengen. Ook werd een informatie gegeven over de beeldkwaliteit in LIndewijk 2. Met deze wensen en ideeën wordt in de verdere ontwikkeling van Lindewijk 2 rekening gehouden. 

Blijf op de hoogte

Wij blijven de komende tijd in contact met de deelnemers aan de onlinebijeenkomsten. En was je er niet bij, geen probleem, ook dan horen we nog graag je wensen. Begin volgend jaar starten wij de uitgifte van de eerste bouwkavels aan de IJsvogelvlinder; de verwachting is dat deze vanaf 1 maart volgend jaar kunnen worden aangeboden. De loting zal een maand later plaats kunnen vinden.