MS Fonds krijgt 1000 euro

Rondje Lindewijk levert MS Fonds 1027 euro op

Ruim 1000 euro kon Freek Molenkamp van Buurtsportwerk Weststellingwerf onlangs namens de organisatie van Rondje Lindewijk  overhandigen aan regiocoördinator Tine Suichies van het Nationaal MS Fonds. “Wow, wat een bedrag, geweldig!”
Het bedrag is bijeengebracht door de deelnemers  en organisatie van Rondje Lindewijk in Wolvega  een maandje geleden. Tine Suichies nam de bijbehorende cheque graag in ontvangst.
Voor Tine  en Freek was de overdracht extra bijzonder. Familie van Tine heeft MS en Freek kreeg afgelopen winter de diagnose MS.  MS – multiple sclerose – is een (nog) ongeneeslijke ziekte van het centrale zenuwstelsel met uiteenlopende ernstige klachten tot gevolg. Voor Freek betekent het dat hij zijn werk, sporten met kinderen, niet meer kan uitvoeren. Freek: “nee, dat kan niet meer zoals vroeger. Maar ik heb wel geweldig genoten van driehonderd kinderen die allemaal Rondje Lindewijk hebben gelopen. Al die shirtjes met MS Fonds logo!”
Tine: “voor ons komen de cheque en de aandacht op een mooi moment.  De jaarlijkse collecteweek is van 20 t/m 25 november. Er zijn nog veel straten in Wolvega waar nog geen collectant loopt. Het kost maar een paar uurtjes van je vrije tijd en alle kleine beetjes helpen. Collecteren en doneren is echt heel belangrijk. Met het geld van het MS Fonds wordt  onderzoek gedaan, voorlichting gegeven en coaching in zelfredzaamheid gefinancierd”.
Ook collecteren? Bel dan naar 06-10577040.