Lindewijk 1 is (bijna) uitverkocht, tijd voor Lindewijk 2

Heerlijk wonen in de Lindewijk, het kan nog steeds! In Lindewijk 2 worden de komende jaren tweehonderd woningen gebouwd. Je kunt kiezen uit huur en koop, een bouwkavel of projectbouw, vrijstaand, een rijwoning, 2^1 kap, al dan niet aan het water. En ook zijn er mooie mogelijkheden voor starters en senioren. We horen graag wat jouw ideeen zijn, zodat we er samen iets moois van gaan maken. Tijdens de online bijeenkomst op 1 december hebben we al heel wat suggesties en woonwensen kunnen noteren. Een goed begin! Deze bijeenkomst gemist? Geen probleem. Klik hier voor de beide presentaties Lindewijk 2.
Begin volgend jaar kunnen wij dan laten zien wat alle input heeft opgeleverd en kunnen we starten met de uitgifte van de eerste bouwkavels. 

450 of 700 vierkante meter? We horen het graag! 

Je kunt direct al aan de slag met de eerste bouwkavels in Lindewijk 2. Aan de IJsvogelvlinder hebben we alvast twintig kavels ingetekend. Maar.... wil jij een kleine of juist een grote tuin? Daarover gaan we in gesprek. Dit is je eerste stap naar misschien wel je droomplekje aan het water.

Contact per email en bellen naar (0561) 691 306 kan ook natuurlijk.

Tip:

Kom ter plekke een kijkje nemen om de sfeer te proeven en de ruimte te ervaren. Alle kavels zijn voorzien van een kavelbord met hierop de juiste afmetingen. Succes!