Lindewijk 2, wat zijn jouw wensen?

In Lindewijk 2 worden de komende jaren ongeveer tweehonderd woningen gebouwd, huur en koop. Het gaat om woningen aan het water, rijwoningen, 2^1-kappers, bouwkavels en ook aan senioren en starters is gedacht. Deelgebied 2 staat in grote lijnen op papier, dus nog niet in detail. We nodigen belangstellenden van harte uit hun wensen kenbaar te maken. Wil je samen met een ander gezin een mooie kavel kopen voor een 2^1-kap? Of heb je ideeën voor een seniorenwoning, of misschien wel een seniorenhofje? Laat het ons weten. We gaan dan kijken wat we kunnen betekenen.

De komende maanden gaan we aan de slag met jouw wensen en die van andere belangstellenden. Zodat we begin volgend jaar een start kunnen  maken met de uitgifte van bouwkavels. Ook kunnen we dan meer vertellen welke opties er zijn voor starters en senioren. 

Lees ook: Online bijeenkomst geslaagd.

Eerste bouwkavels Lindewijk 2

In de IJsvogelvlinder worden de eerste twintig kavels van Lindewijk 2 uitgegeven. Of meer. Of minder. Want de een wil een grote tuin, de ander een kleine. Nieuwsgierig naar de eerste bouwkavels? Je vindt ze hier.

Jouw persoonlijke wensen

Vertel ons wat je wensen zijn, vul het formulier in en wij houden je op de hoogte.
Mailen naar lindewijk@weststellingwerf.nl kan ook. 

Ik ben geinteresseerd in